Cribis 22 05 Visualhero Chisiamo (3)

Cine suntem

În ultimii 10 ani, gradul de conștientizare a principiilor sustenabilității a crescut exponențial, conducând companiile, instituțiile de creditare și companiile de asigurări să-și revizuiască modelul de afaceri și impactul activităților lor asupra planetei.

Această evoluție a determinat investitorii, consumatorii și companiile să acorde o atenție deosebită respectării principiilor ESG și modelului lor de evaluare, să definească investițiile financiare durabile, pe de o parte, și să verifice gradul de sustenabilitate al lanțului de aprovizionare, pe de altă parte.

Synesgy este o alianță globală de companii de top care îmbunătățesc tranziția către sustenabilitate cu date și informații colectate printr-o platformă digitală inovatoare.

Rețeaua Synesgy este formată din parteneri specializați în informații economice și ale mediului de afaceri privind companiile din întreaga lume.

Misiunea lor este de a colecta și cumula date din întreaga lume pentru a crea informații armonizate, comparabile și predictive pe care le îmbunătățesc în cadrul proceselor de afaceri ale clienților lor.

Rețea

Lanț de aprovizionare

Sustenabilitate

Platformă digitală