Apartenență

Synesgy are în centrul misiunii sale transparența și colaborarea pentru a promova o schimbare culturală în ceea ce privește sustenabilitatea, conduita etică și guvernanța.

Pentru a atinge aceste obiective și pentru a deveni o rețea mai sustenabilă, Synesgy a decis să se alăture unora dintre cele mai importante organizații internaționale, cum ar fi:

Inițiativa de raportare globală

Inițiativa de raportare globală este un cadru standard de raportare CSR, adoptat de peste 1000 de companii din întreaga lume. GRI a fost creat în 1997 pentru a ajuta companiile să raporteze impactul de mediu, social și economic al activităților lor comerciale.

Synesgy este acum membru GRI.

Vizitați site-ul web: https://www.globalreporting.org/

Inițiativa „Global Compact” a Organizației Națiunilor Unite

Inițiativa „Global Compact” a ONU este o inițiativă de încurajare a companiilor să adopte politici sustenabile și responsabile din punct de vedere social și să raporteze cu privire la punerea în aplicare a acestora.

Inițiativa „Global Compact” a ONU este un cadru pentru companii bazat pe zece principii în sectoarele drepturilor omului, condițiilor de muncă, mediului și problemelor anticorupție.

Synesgy este semnatară a Inițiativei „Global Compact” a ONU din 2022.

Vizitați site-ul: https://www.unglobalcompact.org/

Swiss Clean Tech

Asociația comercială Swisscleantech are aproximativ 500 de membri în diferite sectoare. Membrii sunt dedicați problemelor climatice și au semnat carta. Împreună, acestea ghidează politica și societatea și fac posibil ca Elveția să fie neutră în ceea ce privește emisiile de CO2 până în 2050.

Acesta este modul de a face afaceri cu privire la climă și mediu.

Vizitați site-ul web: https://www.swisscleantech.ch/

ASVIS

Obiectivul ASviS (Alianța Italiană pentru Dezvoltare Durabilă), înființată la inițiativa Fondazione Unipolis și a Universității din Roma „Tor Vergata”, este de a crește gradul de conștientizare a importanței dezvoltării durabile în societatea, actorii economici și instituțiile italiene, prin conectarea tuturor actorilor angajați să realizeze unul sau mai multe dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) și cele 169 de obiective ale Agendei Globale pe care ONU le-a aprobat în septembrie 2015, pentru a contribui la definirea unei strategii naționale adecvate care să fie realizată până în 2030.

Synesgy s-a alăturat rețelei ASviS în calitate de asociat începând cu iunie 2022.

Vizitați site-ul web: https://asvis.it/