Synesgy Web

Sustenabilitatea revoluționează lumea companiilor. Nu rămâneți în urmă!

Synesgy este platforma digitală globală care vă permite să vă evaluați angajamentul față de problemele de mediu, sociale și de guvernanță și să vă informați partenerii de afaceri cu privire la nivelul dvs. de sustenabilitate ESG.

Prin intermediul Synesgy, compania dvs. poate:

  • Realiza o autoevaluare pentru a evalua nivelul său de sustenabilitate
  • Identifica punctele forte și domeniile de îmbunătățire asupra cărora să acționeze pentru a deveni mai competitivă pe piață
  • Acredita nivelul dvs. de sustenabilitate cu instituțiile de creditare și partenerii de afaceri
  • Obține certificatul Synesgy pentru a fi publicat pe site-ul dvs. web și pe canalele sociale
  • Oferi evidentia angajamentul dvs. față de problemele ESG

Procesul de evaluare are loc prin completarea unui chestionar calitativ-cantitativ, la sfârșitul căruia veți avea o evaluare sumară a performanței dvs. în problemele ESG, bazată pe informațiile furnizate de dvs.

Metodologia prin care funcționează Synesgy se bazează pe standarde internaționale de sustenabilitate, inclusiv Inițiativa Globală de Raportare, Pactul Global al Națiunilor Unite, Proiectul de Divulgare a Carbonului și ghidurile de taxonomie. Platforma a beneficiat, de asemenea, de colaborarea cu Agenția de Rating a Creditelor din cadrul Grupului CRIF, care a dezvoltat propria metodologie ESG pe care o incorporează în evaluarea emitentului pentru companiile nefinanciare rezidente în Uniunea Europeană de ani de zile.